vineri , iulie 19 2024
Home / Sport si Recreatie / Yoga Brasov

Yoga Brasov

Cele mai bune pozitii pentru yoga Brasov fara sezut

Multe persoane au incercat cel putin odata sa practice de yoga Brasov in cadrul unei sedinte, cu mai multi practicanti. Acolo au exersat meditatia in diverse pozitii. Acest articol va face cunoscute in randurile de mai jos, trei dintre pozitiile de meditatie fara sezut.

Este important sa le cunoasteti intrucat, majoritatea oamenilor asociaza yoga cu pozitiile in sezut. Se poate efectua aceasta procedura si fara a sta jos, din pozitia culcat sau din picioare.

Pozitii yoga Brasov fara sezut

In cazul in care v-ati propus sa practicati yoga, trebuie sa stiti ca nu este obligatoriu sa faceti acest lucru din sezut. Exista pozitii yoga care sunt foarte interesante si eficiente si fara a sta in sezut. Va prezentam exemple de astfel de pozitii in randurile de mai jos.

1. Pozitia din picioare

Desi s-ar putea sa nu coincida cu ideea oamenilor despre posturile de meditatie, este de asemenea, posibil sa meditati in picioare. Este obisnuit sa faceti acest lucru in cazul in care practicati Qi Gong, diverse arte martiale si practici Zen coreene.

Yoga BrasovPentru o postura de baza stabila in picioare, impotriviti-va cu picioarele departate de solduri si picioarele indreptate in fata sau usor in afara. Relaxati-va partea superioara a corpului, gasiti o usoara indoire in genunchi si lasati-va mainile sa se odihneasca usor pe burta.

Cei obisnuiti cu meditatia asezata ar putea descoperi ca se simte puternic sa stea in picioare in timpul unei sesiuni de meditatie si ca este mai usor sa tii mintea alerta si concentrata.

Dar, trebuie sa stiti ca statul in picioare activ este mai solicitant din punct de vedere fizic decat v-ati putea imagina vreodata. Incepeti-va practica cu moderatie, stand in picioare cateva minute si crescand timpul pe masura ce va simtiti mai increzatori in postura dvs.

2. Pozitia culcat

Se poate practica yoga Brasov chiar si din pozitia culcat. Se stie ca aceasta este o pozitie avansata de meditatie. Acest lucru se datoreaza faptului ca in decubit dorsal, corpul dvs. se asteapta sa doarma!

Cu toate acestea, daca mentineti o minte alerta si depasiti dorinta de a va deplasa, intinsul pe podea, poate fi o modalitate fantastica de a va calma mintea.

Poate fi de asemenea o pozitie perfecta in dorinta, de a atenua stresul si de a va relaxa corpul in timpul exercitiilor de meditatie, concentrare sau vizualizare.

3. Pozitia de mers

Pentru cei interesati de yoga Brasov, meditatia pe jos este la fel de comuna ca si meditatia asezata in multe traditii budiste. Asemenea celorlalte categorii enumerate, exista multe variatii diferite ale practicilor de meditatie pe jos (si bazate pe miscare).

Concentrandu-va atentia asupra senzatiilor de sub picioare, pamantului din fata dvs., respiratiei sau orice altceva care se manifesta pe masura ce va misti incet corpul prin spatiu, meditatia pe jos va poate conduce cu usurinta catre aplicarea acestui sentiment de constientizare catre alte parti din viata dvs.

Gasirea pozitiei perfecte pentru yoga

Cand vine vorba despre yoga Brasov, doriti sa gasiti cea mai buna pozitie pentru aceasta. O practica de meditatie consecventa este esentiala pentru a va regla fin postura si pentru a descoperi care este cea mai buna pozitie in picioare pe parcursul intregii sesiuni de meditatie.

Gasiti ceva de care sa va bucurati in timpul meditatiei, si aveti incredere ca, desi nu vedeti intotdeauna rezultate in timpul unei singure sesiuni, „progresul” este ceva pe care il puteti urmari in abordarea fata de viata de zi cu zi.

Close