sâmbătă , iulie 20 2024
Home / Casa si Gradina / Fabrica De Mobila Brasov

Fabrica De Mobila Brasov

Ce materie prima este utilizata intr-o fabrica de mobila Brasov?

Multe persoane nu doar din oras ci din toata tara, cumpara mobilier produs intr-o fabrica de mobila Brasov. Exista persoane care nu sunt curioase cu privire la mobilierul ales, dar exista persoane care au diverse curiozitati.

Una dintre acestea este legata de materia prima folosita in procesul de productie care are loc la fabrica de mobila. In randurile de mai jos vom discuta despre materialele care sunt materie prima pentru fabricarea mobilierului.

Toate informatiile pe care vi le-am pregatit sunt foarte interesante, deci va recomandam sa cititi cu atentie pana la final.

Materia prima utilizata intr-o fabrica de mobila Brasov

Cand vine vorba despre materia prima folosita in procesul de productie mobilier, ne referim la materiale. Ei bine, va prezentam unele dintre cele mai des utilizate materiale pentru productia obiectelor de mobilier.

1. Lemnul

Lemnul este unul dintre cele mai obisnuite materiale de mobilier si a fost principalul material pentru fabricarea mobilierului de-a lungul veacurilor. Indiferent ca era vorba despre paturi si mese, dulapuri, comode sau alte obiecte de mobilier, acestea au fost confectionate din lemn.

Lemnul este un material foarte versatil, care vine cu o multime de avantaje. In ciuda faptului ca este este utilizat pe scara larga, are un mare dezavantaj.

Pretul lui este mult mai mare in comparatie cu pretul alternativelor precum MDF-ul sau PAL-ul. Dar, pe de alta parte, tinand cont de calitatea mobilierului din lemn, este cat se poate de justificat faptul ca mobilierul din acest material este mai scump.

Precizam faptul ca majoritatea celor care aleg obiectele de mobilier din lemn masiv, se vor bucura de ele pe termen lung. Si cand spunem termen lung ne referim la minim 10 ani.

2. MDF

Un alt material folosit ca materie prima intr-o fabrica de mobila Brasov este MDF-ul. Acest material reprezinta solutie accesibila pentru decorul modern al casei, oferind aspectul si senzatia de baza ale lemnului.

Fabrica De Mobila BrasovMobilierul fabricat din acest material reprezinta cea mai buna optiune pentru acele persoane care isi doresc obiecte de mobilier la un pret accesibil, dar care au o durabilitate mai mica.

Datorita faptului ca este un material mai ieftin, MDF-ul a devenit cel mai des utilizat material pentru productia mobilierului. Obiectele de mobilier produse din MDF, daca sunt acoperite cu un lac gros lustruit, arata la fel de elegant precum cele din lemn.

De asemenea, precizam ca mobilierul din acest material imbina eleganta si simplitatea, ceea ce il face cea mai potrivita solutie pentru designul interior modern.

3. Plastic

Plasticul este, fara indoiala, una dintre optiunile cele mai economice, care arata bine la exterior si ofera rezistenta si durabilitate. Acest material este folosit intr-o fabrica de mobila Brasov pentru a fi produse scaune si mese.

Exista si alte obiecte de mobilier fabricate din plastic, dar ele nu au o durabilitate la fel de mare precum cele din materialele mai sus mentionate. Nici nu arata atat de elegant, motiv pentru care nu sunt adesea luate in considerare de cei care isi doresc mobilier pe care sa il foloseasca pe termen lung.

4. Sticla

Un alt material utilizat intr-o fabrica de mobila Brasov este sticla. Sticla calita este o abordare moderna a optiunilor de decorare interioara si exista putine tipuri de mobilier realizate exclusiv din sticla.

Cu toate acestea, multe mese, unitati de depozitare, si chiar si birourile computerelor pot fi realizate dintr-o combinatie de materiale care prezinta sticla ca material principal. In timp ce sticla poate adauga eleganta si clasa mobilierului, este mai fragila decat majoritatea materialelor si este riscant de utilizat.

Check Also

Automatizari Control Acces Brasov

Automatizari Control Acces Brasov

Importanta sistemelor de automatizari control acces Brasov Foarte multe companii au optat pentru implementarea unui …

Close