sâmbătă , iulie 20 2024
Home / Servicii / Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Ce se intampla in timpul procedurii de epilare definitiva laser Brasov?

Procedura de epilare definitiva laser Brasov reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care doresc sa scape de parul de pe corp. De la picioare la fata, de la zona inghinala la axile, de la maini la picioare, petreceti ore intregi eliminand firele de par nedorite.

Exista insa o solutie mult mai eficienta, iar aceasta este epilarea definitiva. Epilarea cu laser este una dintre cele mai eficiente metode de a indeparta parul nedorit de pe corp, si merita sa o luati in considerare. Veti intelege in randurile de mai jos si de ce ar trebui sa alegeti aceasta procedura.

Ce inseamna epilare definitiva laser Brasov?

Epilarea cu laser este un proces simplu, atata timp cat este efectuat de un expert in domeniu. Acesta aplica o lumina laser pe zona in care aveti fire de par nedorite. Pulsurile de lumina emise de laser ataca parul si foliculul, distrugand parul la radacina si impiedicandu-l sa creasca inapoi.

Cresterea parului are loc in trei faze diferite, iar pentru ca laserul sa distruga eficient radacina, parul trebuie sa fie in faza de crestere.

Epilare Definitiva Laser BrasovDin acest motiv sunt necesare mai multe sedinte de tratament. Pentru a capta fiecare par in acea faza de crestere, va trebui sa aveti mai multe sedinte distantate la aproximativ patru saptamani.

In plus…

Numarul de sedinte necesar vi se va comunica de la salon, in functie de dimensiunea zonei tratate dar si in functie de cantitatea de par existenta pe zona respectiva. Si culoarea parului si nuanta pielii influenteaza numarul de sedinte necesar pentru un tratament complet.

Tot in ceea ce priveste acest tratament, trebuie sa stiti ca in ceea ce priveste avantajele, este superior tuturor alternativelor existente. Procedura de epilare definitiva laser Brasov ofera rezultate mult mai durabile decat toate alternativele.

Pielea ramane mai moale, mai catifelata si mai placuta la atingere datorita procedurii. In plus, nu apar iritatii ale pielii in zona tratata, nu mai exista posibilitatea de a avea fire de par incarnate.

Si din punct de vedere financiar merita sa optati pentru aceasta procedura. Pe termen lung este mai economica decat alternativele.

Nu trebuie sa mai cumparati produse precum ceara de epilat, aparat de ras sau baterii pentru epilator ori benzi depilatoare in fiecare luna. Tinand cont de sumele platite in decursul anilor pentru astfel de cumparaturi, epilarea cu laser este mult mai ieftina.

Ce se intampla in timpul procedurii?

Daca v-ati propus sa urmati o epilare definitiva laser Brasov, doriti cel mai probabil sa stiti cum se desfasoara procedura. In timpul procedurii, vi se vor oferi ochelari de protectie, iar setarile echipamentului laser vor fi ajustate in functie de nevoile dumneavoastra.

Un gel rece sau un dispozitiv de racire va poate fi de asemenea aplicat, pentru a proteja zonele exterioare ale pielii in timpul tratamentului.

In timpul tratamentului cu laser , pulsurile de lumina vor fi livrate in zona tratata si este posibil sa simtiti un usor disconfort.

Acest lucru a fost descris ca simtirea unei intepaturi calde sau ca o banda de cauciuc stransa de piele. Prima sedinta de tratament tinde sa provoace mai mult disconfort decat sedintele de tratament ulterioare.

Durata procedurii in sine variaza in functie de zona tratata, dar poate dura de la cateva minute pana la o ora sau mai mult. Odata ce s-a terminat, vi se pot administra lotiuni, creme antiinflamatoare sau pachete de gheata pentru ameliorarea oricarei dureri persistente.

Check Also

Sisteme de Supraveghere Video Brasov

Sisteme de Supraveghere Video Brasov

Motive pentru care este recomandata utilizarea unor sisteme de supraveghere video Brasov Foarte multi antreprenori …

Close